Home / Family  / Γυμναστική με το μωρό σας!

Γυμναστική με το μωρό σας!

Γυμναστείτε στο σπίτι με το μωρό σας!

Γυμναστική με το μωρό σας: Πως θα την κάνετε και ποια είναι τα οφέλη.

Έχετε γεννήσει σχετικά πρόσφατα και ψάχνετε τρόπους για να επαναφέρετε την σιλουέτα σας στην προ γέννας εποχή. Όμως η έλλειψη χρόνου, το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αφήσετε κάπου το μωρό σας και ίσως η μη προθυμία σας να πάτε γυμναστήριο δυσκολεύουν τα πράγματα. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και την κούραση της νέας μαμάς, τότε το γυμναστήριο γίνεται ακόμη πιο μακρινός στόχος. Όμως μην χάνετε τις ελπίδες σας, γιατί ευτυχώς υπάρχει λύση… Η γυμναστική στο σπίτι με το μωράκι σας!

Δεν θα χρειαστείτε κανέναν εξοπλισμό παρά μόνο ένα στρωματάκι για τις ασκήσεις στο έδαφος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι επιμονή και υπομονή για να επιτύχετε το στόχο σας και σαφώς συνέπεια.

Γυμναστική με το μωρό: Αποτελεσματική αν είναι τακτική

Είναι σημαντικό να εκτελείτε τις ασκήσεις 3 με 4 φορές την εβδομάδα και να κάνετε για κάθε άσκηση 15 επαναλήψεις. Ολοκληρώστε την κάθε άσκηση κάνοντας 3 σετ και τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Γυμναστική με το μωρό σας!

Extra mom silhouette tip. Μην ξεχνάτε όμως μαζί με την γυμναστική να ακολουθείτε και μία προσεγμένη και ισορροπημένη διατροφή. Τι σημαίνει αυτό; Μπορείτε να υιοθετήσετε το ευεργετικό πρότυπο της μεσογειακής διατροφής και να προσθέσετε στην δίαιτά σας, πολλά εποχιακά φρούτα και λαχανικά, γιαούρτι ακόμη και με όλα τα λιπαρά, τυρί φέτα, ελιές και ελαιόλαδο, σαλάτες από  χόρτα, και να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος.

γυμναστική μωρό

Γυμναστική με το μωρό: Healthy και διασκεδαστική

Τι περιμένετε λοιπόν; Πάρτε το μωράκι σας αγκαλιά, διασκεδάστε και αδυνατίστε κάνοντας γυμναστική μαζί του. Το παρακάτω video θα σας δείξει εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε παρέα με το μωράκι σας για να μπείτε και πάλι σε φόρμα. Killer body is on your way. Οπλιστείτε με την πιο χαρούμενη διάθεσή σας και ξεκινήστε!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!