Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γιατί η Kelly Rowland περνούσε δύσκολα όταν βρισκόταν στις “Destiny’s Child”;

Γιατί η Kelly Rowland περνούσε δύσκολα όταν βρισκόταν στις “Destiny’s Child”;

H ίδια αποκάλυψε τι είναι αυτό που ακόμα τη “στοιχειώνει”.

Το πρώην μέλος των “Destiny’s Child”, Kelly Rowland, αποκάλυψε σε πρόσφατη εμφάνιση on air ότι η περίοδος κατά την οποία ήταν μέλος του διάσημου τότε συγκροτήματος, δεν υπήρξε από τις καλύτερες της ζωής της.

 

 

Ενώ μιλούσε σε έναν διαγωνιζόμενο του “The Voice” της Αυστραλίας, μοιράστηκε μια άγνωστη σε όλους μας πλευρά της τεράστιας επιτυχίας που θεωρητικά βίωνε, ενώ βρισκόταν στις “Destiny’s Child”.

 

Όταν ο φιναλίστ του ημιτελικού Chris Sebastian εξέφρασε στη Rowland το παράπονό του, ότι ζούσε στη “σκιά” του αδερφού του, ο οποίος επίσης συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό, η ίδια θέλησε με τη σειρά της να μοιραστεί τη δική της προσωπική εμπειρία.

 

 

“Όλοι με συνέδεαν αυτομάτως με τον αδερφό μου. Πάλεψα με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κομμάτι της ταυτότητας ήταν κάτι πολύ περίεργο για μένα. Αγαπώ τον αδερφό μου αλλά έπρεπε πάντα να αποδεικνύω ποιος είμαι.” είπε ο Chris Sebastian.

 

Το ξέρω αυτό το συναίσθημα. Μπορείς να φανταστείς πώς είναι να είσαι στο ίδιο γκρουπ με τη Beyoncé;” απάντησε η Kelly Rowland. “Βασάνιζα τον εαυτό μου συνέχεια με σκέψεις όπως… δεν μπορείς να βάλεις αυτό το φόρεμα γιατί θα πουν ότι μοιάζει με ένα της B. ή δεν μπορείς να πεις αυτό το τραγούδι γιατί μοιάζει πολύ με αυτό της B.”

 

 

Η ίδια πρόσθεσε ότι ήταν κάτι που την “ακολουθούσε” για πολύ καιρό και θα έλεγε ψέμματα αν υποστήριζε πως δεν την ενοχλεί. “Ήταν μια ολόκληρη δεκαετία και για να μην κρύβομαι ήταν σαν βάρος στους ώμους μου.”

 

Η Kelly Rowland, η Beyoncé και η Michelle Williams ήταν οι “Destiny’s Child” από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 μέχρι και το 2005. Είχαν κυκλοφορήσει 4 albums και εκατομμύρια δίσκων σε ολόκληρο τον κόσμο. Σίγουρα ένα από τα γυναικεία συγκροτήματα που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, όχι όμως αρκετή, ώστε να καλύψει τη συναισθηματική πίεση που βίωνε ένα από τα βασικά μέλη…

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath