Home / Cozyhome  / Βook alert! Συμβουλές για να βάλετε χρώμα στους χώρους σας

Βook alert! Συμβουλές για να βάλετε χρώμα στους χώρους σας

Xρήσιμα tips και συμβουλές για ένα σπίτι γεμάτο χρώμα!

Η σχεδιάστρια υφασμάτων Rebecca Atwood μόλις εξέδωσε το δεύτερο κατά σειρά βιβλίο της, μέσα από το οποίο μας προτρέπει να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας, ξεκινώντας από τον προσωπικό μας χώρο!

 

Η πολυτελής έκδοση “Living With Color: Inspiration and How-Tos to Brighten Up Your Home παίρνει τη σκυτάλη από το πρώτο της βιβλίο, “Living with Pattern”, αποτελώντας έναν χρήσιμο design οδηγό, ξεκινώντας από τα βασικά, όπως τον τροχό των χρωμάτων και τους συνδυασμούς τους, από τους τοίχους μέχρι και τις μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

 

 

Η designer, αφού διαπίστωσε την έλλειψη που υπήρχε σε βιβλία τα οποία να αναφέρονται στα χρώματα και τους συνδυασμούς τους σε πρακτικό επίπεδο, δηλαδή στο πώς να τα εντάξει κανείς στο σπίτι του, αποφάσισε να γράψει το συγκεκριμένο “εγχειρίδιο”, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους αναγνώστες της χρήσιμα tips και συμβουλές, για εκείνους που μέχρι σήμερα φοβόντουσαν να υιοθετήσουν το χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού τους. Στις σελίδες του “παρελαύνουν” αληθινά σπίτια, γεμάτα χρώμα και στυλ, παραδείγματα προς μίμηση για τους δικούς μας χώρους.

 

 

Μια από τις συμβουλές που εμείς ξεχωρίσαμε και σίγουρα πρόκειται να υιοθετήσουμε, είναι να φέρουμε στο μυαλό μας ένα μέρος ή μια ανάμνηση που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και μέσα από εκεί να αντλήσουμε τη χρωματική παλέτα, που θα χρησιμοποιήσουμε τελικά!

 

Αναζητήστε το βιβλίο εδώ .

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath