Home / Fashion  / Fashion Tips  / Βelt bag, πώς να συνδυάσεις το stylish trend της χρονιάς

Βelt bag, πώς να συνδυάσεις το stylish trend της χρονιάς

Βelt bag, ιδέες για να να συνδυάσεις το hot trend της χρονιάς. 

Το belt bag ή αλλιώς τσαντάκι μέσης επέστρεψε δυναμικά, αποτελώντας ίσως το πιο hot trend της χρονιάς. Οι τσάντες μέσης αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους σχεδιαστές το 2017 και συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών, καθώς είναι πολύ χαριτωμένες, χρηστικές και φυσικά σούπερ stylish.

 

 

Κομψότητα και λειτουργικότητα μαζί!

Το απόλυτο τσαντάκι μέσης ή αλλιώς «μπανάνα» που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στα 90΄s,  επανέρχεται σε μια πιο stylish και glamorous εκδοχή για να γίνει το απόλυτο αξεσουάρ μόδας των γυναικών. 

 

Οι τσάντες μέσης είναι ιδανικές για εμφανίσεις πρωινές ή βραδινές καθώς προσδίδουν αίγλη και συνάμα τσαχπινιά στο look σου. Ιδιαίτερα λειτουργικές και χρηστικές, είναι μικρές σε μέγεθος οπότε δεν κουράζουν με το βάρος τους καθώς φοριούνται γύρω από την μέση. Ρετρό, vintage και σύγχρονες, θηλυκές και παιχνιδιάρικες, chic και total fashionable, είναι το απόλυτο αξεσουάρ για μοναδικά look. 

 

 

Celebrities, supermodels και επώνυμες κυρίες επιλέγουν τα belt bags για τις καθημερινές ή τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους! 

 

 

Ακόμη, μεγάλοι οίκοι μόδας και σχεδιαστές όπως οι Cucci, Stella McCartney και Chanel έχουν σχεδιάσει υπέροχες, κομψές τσάντες μέσης σε διάφορες αποχρώσεις, στυλ και μεγέθη για ξεχωριστά look. Τα belt bags, ανανεωμένα και πλήρως εναρμονισμένα με τις τάσεις της εποχής είναι φτιαγμένα από δέρμα ή άλλα υλικά, μινιμαλ ή περίτεχνα διακοσμημένα, αποτελώντας εμπνευσμένες τσάντες που εντυπωσιάζουν!

 

 

Με τι να τις συνδυάσεις.

Μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα blazer, απλό T- shirt και τζιν για πιο casual chic εμφανίσεις, με ρομαντικά φορέματα ή ολόσωμες φόρμες αλλά και με κομψές midi φούστες. Το belt back θα γίνει αμέσως μια μικρή αλλά stylish λεπτομέρεια που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!