Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Βραζιλιάνικοι γλουτοί με αυτές τις θαυματουργές ασκήσεις!

Βραζιλιάνικοι γλουτοί με αυτές τις θαυματουργές ασκήσεις!

Αποκτήστε βραζιλιάνικους γλουτούς σε 1 μήνα με αυτές τις ασκήσεις! 

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να αποκτήσουμε ονειρεμένους γλουτούς και να βγούμε με περισσή αυτοπεποίθηση στις παραλίες. Ακολουθήστε ένα σούπερ πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γλουτών που υπόσχεται πως σε 1 μόλις μήνα θα έχει μεταμορφώσει το σώμα σας! 

 

 

Προσπαθήστε να κάνετε 15 επαναλήψεις από κάθε άσκηση και να ολοκληρώνετε σε 3 σετ. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα προσέξτε λίγο τη διατροφή σας, αποφύγετε τα λιπαρά, τη ζάχαρη και το αλάτι και πιείτε άφθονο νερό που βοηθά στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών. Ακόμη, μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητα σας μια αεροβικές ασκήσεις που βοηθούν στην καύση λίπους. Προτιμήστε το τρέξιμο που αδυνατίζει και συμβάλλει στην ανόρθωση των γλουτών. 

 

 

 

Δείτε το σούπερ αποτελεσματικό video για ονειρεμένους brazilian γλουτούς και εκτελέστε τις ασκήσεις με ευλάβεια για να έχετε σε ένα μήνα θεαματικά αποτελέσματα! 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!