Home / Beauty  / Βιταμίνη Ε, η εξαιρετική για την επιδερμίδα σου

Βιταμίνη Ε, η εξαιρετική για την επιδερμίδα σου

Το δέρμα σου στα καλύτερά του με την Βιταμίνη Ε. 

Η Βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και ενυδατική δράση, είναι ο σύμμαχος ομορφιάς κάθε γυναίκας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό σε πολλές κρέμες προσώπου, ως θαυματουργό λαδάκι ή και σας συμπλήρωμα σε κάψουλες καθώς έχει ευεργετικές ιδιότητες και στην υγεία. 

 

Εξαιρετικά θρεπτική και ενυδατική για την επιδερμίδα, η Βιταμίνη Ε χαρίζει λάμψη και αναζωογονεί το δέρμα σου με τρόπο μαγικό. Τι προσφέρει όμως συγκεκριμένα στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου; 

 

 

Θρέφει σε βάθος το δέρμα. 

Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην θρέψη της επιδερμίδας σε βάθος, απαλύνοντας το δέρμα και διατηρώντας την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται για να εμποδίσει την ξηρότητα, την θαμπή όψη και τα σημάδια γήρανσης.

 

Λειαίνει τις ουλές. 

Η θαυματουργή βιταμίνη Ε συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος απαλύνοντας τις ουλές που μπορεί να υπάρχουν στο σώμα ή στο πρόσωπο. Ακόμη, πολλοί την χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την όψη των ραγάδων καθώς είναι πολύ θρεπτική για την επιδερμίδα. 

 

 

Σε δείχνει νεότερη.

Η βιταμίνη Ε μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις πιο φρέσκια και δροσερή χάρη στη σημαντική αντιγηραντική της δράση. Πιο συγκεκριμένα το έλαιο της βιταμίνης Ε εμποδίζει το σχηματισμό ρυτίδων, καταπολεμώντας την όποια βλάβη μπορεί να προκληθεί από τις ελεύθερες ρίζες.  Καθώς η βιταμίνη Ε ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και σφριγηλό.

 

 
Διώχνει τους μαύρους κύκλους. 

Αποχαιρέτησε τους μαύρους κύκλους και τα καφέ σημάδια στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας περίπου δυο φορές την εβδομάδα θεραπεία με βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας. 

 

Ενυδατώνει την επιδερμίδα. 

Πλούσια σε αντιοξειδωτικές και ευεργετικές ουσίες για την επιδερμίδα η βιταμίνη Ε είναι ιδανική για βαθιά ενυδάτωση του δέρματος καθώς βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και στην αναζωογόνηση του κυτταρικού ιστού. Ακόμη, προστατεύει το δέρμα σου από την καταστροφική επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. 

 

Extra info. Εκτός από το έλαιο και τις κρέμες με βιταμίνη Ε που μπορείς να χρησιμοποιείς στην beauty ρουτίνα σου για να ακτινοβολείς, υπάρχουν τροφές που μπορείς να καταναλώνεις για να επωφεληθείς εκ των έσω της πολύτιμης αυτής βιταμίνης. Θα την βρεις στα αμύγδαλα, στο ελαιόλαδο, στους ηλιόσπορους, στα φασόλια, στον αρακά και στα σπαράγγια.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!