Home / Men  / Βαρελίσια μπύρα σπίτι σου με το Fizzics Waytap

Βαρελίσια μπύρα σπίτι σου με το Fizzics Waytap

Η συσκευή Fizzics Waytap φέρνει την βαρελίσια μπύρα σπίτι σου.

 

Οι λάτρεις της μπύρας και ιδιαίτερα της βαρελίσιας θα κατενθουσιαστούν με την συσκευή Fizzics Waytap, που χαρίζει σε οποιαδήποτε μπύρα την ιδιαίτερη γεύση της draft. Πρόκειται για μια συσκευή που σας επιτρέπει να απολαύσετε την πλούσια γεύση, την απαλή υφή και το ζεστό άρωμα της βαρελίσιας μπύρας, οπουδήποτε.

 

Η μπύρα είναι ένα πολύ δημοφιλές και αγαπητό ποτό. Ποιος δεν θα ήθελε να καταναλώνει όποτε επιθυμεί μια ωραία βαρελίσια μπύρα σαν και αυτές που σερβίρονται στα μπαρ και να απολαμβάνει την ιδιαίτερη μεστή γεύση μιας draft στο σπίτι του; Η συσκευή Fizzics Waytap, φέρνει την βαρελίσια μπύρα σπίτι σου, με λίγα και εύκολα βήματα.

 

 

Το Fizzics Waytap είναι μια φορητή κάνουλα μπύρας, με ελκυστικό μινιμαλ design και μικρό μέγεθος. Είναι μια συσκευή εύκολη στην χρήση αλλά και στην μεταφορά για να την παίρνεις μαζί σου οπουδήποτε. Λειτουργεί με μπαταρίες για να την παίρνεις μαζί σου ακόμη και στο κάμπινγκ. Η μικρή αυτή κάνουλα μετατρέπει κάθε εμφιαλωμένη μπύρα, σε βαρελίσια με πολύ απλό τρόπο.

 

Πως θα την χρησιμοποιήσεις.

Απλά βάζεις στο Waytap οποιαδήποτε εμφιαλωμένη μπύρα αγοράζεις –καθώς μπορεί να δεχθεί όλες τις κοινές συσκευασίες μπύρας του εμπορίου- και τραβάς τη χειρολαβή. Απευθείας τα ηχητικά κύματα δημιουργούν πυκνότερες φυσαλίδες, εμπλουτίζοντας την υφή και τη γεύση της μπύρας. Είναι ένα ιδανικό gadget για σένα που αγαπάς την μπύρα αλλά και για τους φίλους σου, σε σχετικά οικονομική τιμή.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!