Home / Wellness  / Health  / Αϋπνίες; Η Natalia Vodianova έχει τη λύση!

Αϋπνίες; Η Natalia Vodianova έχει τη λύση!

Το πρώην top model δημιούργησε το ιδανικό app για ξεκούραστες νύχτες!

Ονομάζεται Loóna και υπόσχεται ότι θα σας χαρίσει τον πιο ήρεμο ύπνο. Ο λόγος για το νέο app της Natalia Vodianova, η οποία έχοντας διαγράψει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο modeling, αποφάσισε να ασχοληθεί με ζητήματα του μυαλού και της ψυχικής υγείας.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το supermodel ασχολείται με το κομμάτι των apps, αφού μαζί με τον συνεταίρο της, Timon Afinsky, έχουν ανεβάσει πολλές εφαρμογές από το 2015, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν την υγεία των παιδιών και των και γυναικών, όπως η πλατφόρμα Elbi, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να κάνει δωρεές μέσω των social media.

 

Aυτή τη φορά και δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών άγχους που βιώνουμε λόγω lockdown, η Vodianova και ο Afinsky αποφάσιαν να επικεντρωθούν σε αυτό ακριβώς το κομμάτι, λανσάροντας το app Loóna, που σχεδιάστηκε με σκοπό να μας βάλει σε ένα mood ηρεμίας και εύκολου νυχτερινού ύπνου. Το app υπόσχεται μία κατάσταση “sleepscape”, όπως την ονομάζει χαρακτηριστικά, μέσα από έναν συνδυασμό τεχνικών ηρεμίας, όπως η ζωγραφική και η αφήγηση ιστοριών.

 

 

” Το app Loóna δημιουργήθηκε γαι ανθρώπους σαν εμένα. Όταν είμαι πολύ απασχολημένη, μου είναι πολύ δύσκολο να κάτσω και να ηρεμήσω. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σε βοηθάει μέσα από μια μορφή διαλογισμού, να μη σκέφτεσαι διαρκώς όσα σε αγχώνουν αλλά παράλληλα να νιώθεις μια ολοκλήρωση. Σε καλεί να χρωματίσεις μέσα σε ένα πανέμορφο “τοπίο ύπνου”, ενώ σου αφηγείται μια ιστορία, απασχολώντας το μυαλό σου και βάζοντάς σε σιγά σιγά σε μια διαδικασία ύπνου” , λέει η Vodianova για το  πρόσφατο δημιούργημά της.

 

 

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι στον περίγυρό της έχει πολλά άτομα που αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στο να κοιμηθούν, ανάμεσα σε αυτούς και ο σύζυγός της Antoine Arnault, ο οποίος μάλιστα ξυπνάει έως και 5 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

 

Η εφαρμογή Loóna είναι μοναδική, καθώς ενεργοποιεί πολλές και διαφορετικές αισθήσεις ταυτόχρονα, όπως η όραση, η ακοή, η ηρεμία και η ικανοποίηση. 

 

Διαθέσιμη σε iOS, Android και Google Play app stores.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath