Home / Beauty  / Αυτό είναι το νέο color trend στα μαλλιά

Αυτό είναι το νέο color trend στα μαλλιά

Αυτό είναι το νέο color trend στα μαλλιά
Ποια απόχρωση στα μαλλιά αποτελεί την πιο hot τάση για την άνοιξη; 

Η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς Modern Family, Ariel Winter, προχώρησε σε μία χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της δείχνοντάς μας το νέο color trend της φετινής άνοιξης.

 

Αυτό είναι το νέο color trend στα μαλλιά

 

Αν και πολύς λόγος γίνεται για το ροζ και τις αποχρώσεις του που είναι αφενός πολύ εντυπωσιακό χρώμα και αφετέρου ανάλαφρο, οδηγώντας κάποιους να το προτείνουν ως μία πολύ hot επιλογή για το hairlook μας, η γλυκιά ηθοποιός μας δείχνει πως η νέα τάση βρίσκεται σε μία απόχρωση πιο κοντά στους γήινους τόνους, αλλά επίσης πολύ εντυπωσιακή. 

 

Η Ariel Winter έβαψε λοιπόν τα μαλλιά της σε ένα χρώμα που βρίσκεται ανάμεσα στο ginger και στο κόκκινο και ταιριάζει περίφημα στις ανοιχτές επιδερμίδες, αναδεικνύοντάς τις. Αν θέλετε λοιπόν να είστε πιο φρέσκιες, νεανικές και να σας βρει η άνοιξη ανανεωμένες, τότε μία πολύ καλή επιλογή απόχρωσης στα μαλλιά είναι η ginger – red. 

 

Αυτό είναι το νέο color trend στα μαλλιά

 

Τολμήστε το αν επιδιώκετε κάποια αλλαγή στην εικόνα σας αλλά μην ξεχνάτε. Το συγκεκριμένο χρώμα για να διατηρηθεί απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, ειδικά σαμπουάν και λαδάκια ενυδάτωσης της τρίχας, ενώ επίσης κάνει απαραίτητες τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.  

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!