Home / Beauty  / 3+1 beauty brands με έμπνευση από τη φύση, μας προσφέρουν την απόλυτη περιποίηση!

3+1 beauty brands με έμπνευση από τη φύση, μας προσφέρουν την απόλυτη περιποίηση!

Αυτά τα must-have προϊόντα θα βελτιώσουν την beauty ρουτίνα σας και φυσικά… το δέρμα σας!

Σε κάθε ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη περίσταση, η ομορφιά θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να “τρυπώνει” στην καθημερινότητά μας, δίνοντάς μας κίνητρο για αυτοβελτίωση και ανεβασμένη διάθεση! Σύμμαχός μας στην αναζήτηση της ομορφιάς ήταν και θα είναι η φύση, η οποία με τα αμέτρητα ευεργετικά συστατικά που διαθέτει, μπορεί να καλύψει κάθε μας ανάγκη, για μια επιδερμίδα νεανική και λαμπερή, η οποία ακτινοβολεί υγεία και αισιοδοξία, κάθε στιγμή και σε οποιαδήποτε συνθήκη.

 

Ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε μια σειρά από προϊόντα ομορφιάς, τα οποία με τη δύναμη της φύσης, μπορούν να σας χαρίσουν την όμορφη και υγιή επιδερμίδα που πάντα αναζητούσατε!

 

1. Αντιρυτιδικός ορός με άργιλο, της σειράς Aslavital Lift Instant, Gerovital. 

 

Ένας ορός με αντιρυτιδική, ενυδατική και ανορθωτική δράση, για ηλικίες 30+, ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος. Με Gatuline και άργιλο οδηγεί στην άμεση φυσική “ανύψωση” του δέρματος, αφού τα δύο αυτά φυσικά συστατικά, δίνουν στον ορό μοναδικές αντιρυτιδικές ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η μείωση των ρυτίδων είναι ορατή μετά από εφαρμογή μόλις μιας ημέρας, ενώ η επιφάνεια του δέρματος βελτιώνεται μετά από χρήση  μόλις 10 ημερών. Το υαλουρονικό οξύ συντηρεί την κατάλληλη ενυδάτωση και εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων, ενώ οι μικροκάψουλες με βιταμίνη Ε εμποδίζουν τη οξειδωτική επιθετικότητα σε κυτταρικό επίπεδο και την καταστροφική δράση της ακτινοβολίας UV. Είναι ένα καινοτόμο υγρό gel ειδικά σχεδιασμένο για την εντατική φροντίδα του προσώπου, χωρίς parabens και χρωστικές, και ειδικά για τις περιοχές που είναι πιο ευάλωτες στη διαδικασία της γήρανσης, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το μέτωπο. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, και στην περιοχή των ματιών.

 

Αναζητήστε τον ορό Aslavital Lift Instant αλλά και όλα τα προϊόντα Gerovital στο www.gerovital.gr

 

Facebook: @gerovital.gr

Instagram: gerovital_hellas

 
 

 

 
2. Βιολογική Αντιρυτιδική Κρέμα Ανανέωσης της Olivellenic Organics.

 

 

 

Μια κρέμα ανανέωσης ιδανική για ώριμες και κουρασμένες επιδερμίδες 40+, με φυτικά βλαστοκύτταρα, οργανικά έλαια αργκάν, κόκκινου σταφυλιού, ελιάς και ιπποφαούς. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα αντιγήρανσης βασισμένο στα φυτικά βλαστοκύτταρα, που ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας, περιορίζει την καταστροφή του κολλαγόνου και μειώνει τον αριθμό και το βάθος των ρυτίδων. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ σφίγγει, βελτιώνει το οβάλ του προσώπου και χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Απλώστε κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό, και δείτε εμφανή αποτελέσματα σε λίγες μόνο ημέρες. Η Olivellenic Organics είναι η πρώτη εταιρεία πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών με βάση το ελληνικό ελαιόλαδο.

 

Αναζητήστε την Αντιρυτιδική Κρέμα Ανανέωσης Olivellenic Organics και πολλά ακόμα φυσικά προϊόντα ομορφιάς στο  www.melitakas.gr

 

Facebook: Melitakas

Instagram: beez.the.day

 

 

3. Night Protection Face Oil της Kyklos Cosmetics.

 

 

Ένα λάδι προσώπου που στοχεύει στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, στην επανόρθωση των ρυτίδων του προσώπου, στην ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων αλλά και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και δυσχρωμιών. Περιέχοντας ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο, σησαμέλαιο, κολοκυθέλαιο, αμυγδαλέλαιο, raspberry Seed Oil και Patchouli Oil έχει βραβευτεί για τη φυσική, χωρίς συντηρητικά σύστασή του, παίρνοντας το ασημένιο βραβείο ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα στα Free Form Skincare Awards. Αφαιρέστε το μακιγιάζ και απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, με κυκλικές κινήσεις.

 

Αναζητήστε το Night Protection Face Oil και όλα τα καινοτόμα προϊόντα της Kyklos Cosmetics στο www.kykloscosmetics.com.

 

Facebook: Kýklos Natural Cosmetics by Elena Lenou

Instagram: kyklos_by_elena_lenou

 

 

 

3+1. Hydrate Relax Body Oil της κέᾰρ.

 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο, πολυχρηστικό έλαιο, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα αλλά ακόμα και στα μαλλιά ως μάσκα. Με βασικά συστατικά του το χαμομήλι, το γλυκό αμύγδαλο και το δενδρολίβανο, αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή σαν μετάξι.  Απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, χαρίζοντας την απόλυτη χαλάρωση σώματος και νου. Εφαρμόστε ιδανικά μετά το μπάνιο, κάνοντας το πιο όμορφο δώρο στην επιδερμίδα σας, με αγάπη από τη φύση. Το Hydrate Relax Body Oil δεν περιέχει αρώματα, συνθετικά χημικά και άλλες τοξικές ουσίες. Πρόσφατα, βραβεύτηκε ως «Best Special Innovation» στα Pure Beauty Awards 2020, τα οποία απευθύνονται στην αγορά ομορφιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία ακόμα σημαντική διεθνής διάκριση για το brand κέᾰρ, που φέρνει ξανά στο επίκεντρο τα πρώτα ιστορικά καταγεγραμμένα ελληνικά καλλυντικά. Πάντα με τη φροντίδα της φύσης! 

 

Αναζητήστε το Hydrate Relax Body Oil και όλα τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς της κέᾰρ στο www.kearlife.com.

 

Facebook: @KEARLIFE 

Instagram: kearlife

 
 
 
 
 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath