Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Αυτά είναι τα νέα trends στον κόσμο του fitness- Part 1

Αυτά είναι τα νέα trends στον κόσμο του fitness- Part 1

Fitness trends 2019: για να αποκτήσετε σύντομα killer body

Ποια είναι τα νέα, hot trends στον χώρο της γυμναστικής; Σας παρουσιάζουμε τις διασκεδαστικές και αποτελεσματικές fitness επιλογές σας για το απόλυτο κορμί.

 
BodyArt Training

Μοναδικό κράμα χορού, yoga, ασκήσεων φυσιοθεραπείας και Tai Chi, το BodyArt Training βοηθά τον ασκούμενο να κατανοήσει καλύτερα το σώμα του και τις δυνατότητές του, να αυξήσει τη δύναμή του και να υιοθετήσει μία απόλυτα healthy νοοτροπία. Δημιούργημα του Ελβετού fitness expert, Robert Steinbacher, που έχει εμπειρία στον θεραπευτικό χορό και έχει εργαστεί για χρόνια με παιδιά με ειδικές ανάγκες, το BodyArt Training δίνει κίνητρα στους ασκούμενους να βελτιώνουν διαρκώς όχι μόνο τη σωματική, αλλά και την πνευματική τους κατάσταση.

 

Αυτά είναι τα νέα trends στον κόσμο του fitness- Part 1

 

bodyart-training.com

 

Do it like a rockstar with Pound

Δύο νεαρές drummers, η Cristina Peerenboom και η Kirsten Potenza, ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική και τη γυμναστική, δημιουργώντας ένα καινοτόμο είδος άσκησης με το όνομα Pound. Πρόκειται για μία άκρως διασκεδαστική μορφή γυμναστικής, που περιλαμβάνει ασκήσεις pilates, ισομετρικές και πλειομετρικές ασκήσεις και αερόβιο fitness. Με επίκεντρο τον ρυθμό και με τη χρήση των παιχνιδιάρικων “drumsticks” που ονομάζoνται Ripstix, η Pound είναι ήπια, κατάλληλη για όλους τους ασκούμενους, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση όμορφης σιλουέτας και φυσικά στην εκτόξευση της θετικής μας διάθεσης!

 

Αυτά είναι τα νέα trends στον κόσμο του fitness- Part 1

 

poundfit.com

 

HIIT Pilates sessions

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) έχει από πολλούς χαρακτηριστεί ως η fitness βασίλισσα για την καύση λίπους. Το HIIT περιλαμβάνει εναλλαγές σε αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης σε υψηλή ένταση, με αποτέλεσμα την καύση πολλών θερμίδων, όπως και την αύξηση του μεταβολισμού και της αντοχής. Όταν δε, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τη δυναμική της pilates, στα αποτελέσματα προστίθενται η βελτίωση της ευλυγισίας και η μείωση του στρες. Όχι κι άσχημα!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!