Home / Beauty  / Αυτά είναι τα θαυματουργά beauty tips της Chiara Ferragni

Αυτά είναι τα θαυματουργά beauty tips της Chiara Ferragni

Αυτά είναι τα θαυματουργά beauty tips της Chiara Ferragni
Ποια είναι τα beauty secrets της Chiara Ferragni;

Είναι επιτυχημένη, εξαιρετικά δημοφιλής και φυσικά πολύ λαμπερή. Ποια είναι όμως τα μυστικά της Chiara Ferragni και ποια η ρουτίνα περιποίησης και ομορφιάς που ακολουθεί καθημερινά με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε τόσο εντυπωσιακή, με τόσες χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο να τη θαυμάζουν; 

 

Αυτά είναι τα θαυματουργά beauty tips της Chiara Ferragni

 

 

Accessories are the secret.

 

Fresh start in the morning

Η πρώτη και τελευταία της κίνηση κάθε μέρα είναι να καθαρίζει το δέρμα της με καθαριστικό προσώπου και έπειτα με νεράκι ντεμακιγιάζ.

 

Skincare routine

Η απολέπιση της επιδερμίδας του προσώπου, αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της εβδομαδιαίας ρουτίνας της, ενώ προτιμά τα scrub με καστανή ζάχαρη που δεν τραυματίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα της.

 

Make up touches

Η όμορφη blogger αγαπά τους πειραματισμούς στο μακιγιάζ, ενώ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της κατέχουν οι σκιές. Συχνά επιλέγει έντονες αποχρώσεις που αναδεικνύουν το βλέμμα της.

 

Αυτά είναι τα θαυματουργά beauty tips της Chiara Ferragni

 

 

Before leaves home

Πριν ξεκινήσει την απαιτητική μέρα της, η ελκυστική Chiara, βάζει την αγαπημένη της body lotion με την οποία κάνει και ένα ελαφρύ μασάζ για να χαλαρώσει τους μυς της.

 

Travel tip

Καθώς τα μαλλιά της είναι σγουρά, συνήθως φριζάρουν στις πτήσεις. Για να καταπολεμήσει τις bad hair days, παίρνει μαζί της πάντα ένα καπέλο. Το αγαπημένο της αξεσουάρ μάλιστα είναι ο μπερές.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!