Home / Beauty  / Αποκτήστε τα τέλεια φρύδια με 3 τρόπους

Αποκτήστε τα τέλεια φρύδια με 3 τρόπους

Αποκτήστε τα τέλεια φρύδια με 3 τρόπους
Πώς θα φαίνονται (και θα είναι) τέλεια τα φρύδια σας. 

Τα φρύδια αποτελούν το πιο σημαντικό στοιχείο του προσώπου σας, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σας και την πιο όμορφη πλευρά σας. Αν παρόλα αυτά το σχήμα και η συνολική τους εικόνα δεν είναι η κατάλληλη για το πρόσωπό σας, τότε δεν θα φαίνεστε όσο ωραία θέλετε. Για αυτό τον λόγο συγκεντρώσαμε τα tips για τα πιο υπέροχα φρύδια. 

 

 

Χρησιμοποιήστε ψαλιδάκι. 

Αν τα φρύδια σας έχουν την τάση να μακραίνουν τότε το τσιμπιδάκι δεν είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε για να έχετε όμορφα φρύδια. Ένα ψαλιδάκι προσώπου σας είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε το σωστό σχήμα και να επιτύχετε την πολυπόθητη ισορροπία. 

 

 

Προσοχή με το τσιμπιδάκι. 

Για να βγάλετε σωστά τα φρύδια σας δεν αρκεί να πάρετε απλά το τσιμπιδάκι και να ξεκινήσετε να αφαιρείτε τρίχες. Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι και κάντε το σχήμα προσεκτικά. ‘Επειτα βγάλτε τις τρίχες που είναι εκτός του σχήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το σωστό και θα αναδεικνύει το βλέμμα σας όπως πρέπει. 

 

 

Επενδύστε στο καστορέλαιο. 

Σε περίπτωση που τα φρύδια σας έχουν κενά, είναι λίγα ή τα έχετε για κάποιον λόγο καταστρέψει μία θεραπεία με καστορέλαιο θα σας δώσει τη λύση. Το καστορέλαιο είναι ευεργετικό για τα φρύδια αλλά και τα μαλλιά μας, καθώς τα δυναμώνει και τα βοηθά να είναι πιο πυκνά. Τοποθετήστε σε μία μπατονέτα καστορέλαιο και έπειτα απλώστε κατά μήκος των φρυδιών σας. Επαναλάβετε τη θεραπεία δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα μέχρι να δείτε τη διαφορά. Λειτουργεί! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!