Home / Fashion  / Αποκαλύφθηκε ο επόμενος σταθμός του Chanel Cruise show 2020

Αποκαλύφθηκε ο επόμενος σταθμός του Chanel Cruise show 2020

Φύγαμε για Ασία!

Τα θρυλικά Cruise shows της Chanel συνεχίζονται, ακόμη και μετά τον χαμό του υπερταλαντούχου Karl Lagerfeld, αφού η νέα artistic director του οίκου, Virginie Viard, η οποία βαδίζει σταθερά στα χνάρια του, έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα, κάνοντας το ντεμπούτο της στο Cruise 2020 show.

Ένας σιδηροδρομικός σταθμός στήθηκε στο Grand Palais για τις ανάγκες του show, το τέλειο σκηνικό για τη νέα εποχή, που ξεκινούσε για τον οίκο Chanel.

 

Aυτή τη φορά το Chanel Cruise show 2020 “ταξιδεύει” μέχρι την Ασία -φαίνεται ότι η αγορά της Ασίας αποτελεί ένα νέο target group, καθώς στο Τόκυο πραγματοποιείται και η μεγάλη αφιερωματική έκθεση “Chanel’s Mademoiselle Privé exhibition”– στον σταθμό Kai Tak Cruise Terminal στην “καρδιά” του Hong Kong. Αναμένεται να δούμε κλασικές σιλουέτες εμπνευσμένες από τα 80s, καθώς και την αποθέωση του athleisure look.

 

 

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που ο οίκος πραγματοποιεί show στην Άπω Ανατολή, καθώς η Cruise ’19 collection παρουσιάστηκε στην Bangkok, πλάι στον ποταμό Chao Phraya.

 

Το Cruise 2020 show πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου και το σίγουρο είναι πως έχουμε πολλούς, καλούς λόγους να το παρακολουθήσουμε!

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath