Home / Beauty  / Απογειώστε το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ σας!

Απογειώστε το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ σας!

New Years Sparkle!

Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει πιο λαμπερές και όμορφες από ποτέ! Για αυτό, δείτε tips για να απογειώσετε το εορταστικό μακιγιάζ σας και να καλωσορίσετε τον νέο χρόνο με τον πιο glam τρόπο. Spoiler alert: Το glitter πρωταγωνιστεί! 

 

 

Gold Glitter Eyeshadow

H χρυσή σκιά είναι εντυπωσιακή, εορταστική και λαμπερή, αποτελώντας ιδανική απόχρωση για το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ. Γίνεται όμως, ακόμη καλύτερη επιλογή όταν έχει glittery στοιχεία που μεταμορφώνουν το βλέμμα στο λεπτό. Για περισσότερη ένταση κάντε μία λεπτή γραμμή με το eyeliner και βάλτε μία γενναία δόση μάσκαρα. 

 

 

 

Shiny Red Lips

Το τολμηρό κόκκινο κραγιόν είναι ο καλύτερος τρόπος για να “αγκαλιάσετε” τη νέα χρονιά και να εντυπωσιάσετε το βράδυ της Παραμονής. Συνδυάστε το με απαλό μακιγιάζ στα μάτια, με icy απαλές σκιές, προσεγμένη μάσκαρα και φυσικά ρουζ και θα έχετε ένα άκρως εορταστικό και σαγηνευτικό αποτέλεσμα. 

 

 

 

Smokey Eyes

Αν θέλετε κάτι πιο μυστηριώδες για το ρεβεγιόν, προτιμήστε τα Smokey Eyes! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ δίνει βάθος και ένταση στο βλέμμα, ενώ αναδεικνύει την πιο dark και θηλυκή σας πλευρά. 

 

 

Glittery eyes 

Δώστε επιπλέον λάμψη στο βλέμμα σας, προσθέτοντας στην σκιά που θα επιλέξετε glitter! Είναι εορταστικό, εντυπωσιακό και σίγουρα θα κλέψει την παράσταση. 

 

 

Glam and chic 

Τολμήστε ένα total glittery make up στα μάτια ή αντίθετα προτιμήστε μία elegant λεπτή γραμμή με glitter πάνω από το eyeliner σας και θα είστε υπέροχες! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!