Home / Fashion  / Απογείωσε το λευκό χρώμα και το καλοκαίρι!

Απογείωσε το λευκό χρώμα και το καλοκαίρι!

Ο απόλυτος fashion οδηγός για να φορέσεις το λευκό το καλοκαίρι! 

Λαμπερό, φωτεινό και κομψό το λευκό αποτελεί ένα από τα χρώματα του καλοκαιριού. Μπορεί να το επιλέξεις σε ένα total white look, να το προτιμήσεις στα αξεσουάρ ή στα νύχια σου, το λευκό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και το καλοκαίρι. Ιδού μερικά styling tips και προτάσεις για να απογειώσεις το λευκό το καλοκαίρι! 

 

White suit! 

Το έκανε η Kendall Jenner και ήταν εξαιρετικά κομψή! Ένα κοστούμι λευκό είναι καλοκαιρινό, elegant αλλά και σέξι. Μπορείς να κάνεις την διαφορά με ένα έντονο χρώμα στα παπούτσια σου ή κάποιο άλλο αξεσουάρ που θα επιλέξεις! 

 

 

White chic! 

Εάν θέλεις να είσαι σικ και σέξι χρησιμοποιώντας το λευκό χρώμα συνδύασε ένα δαντελένιο λευκό κορμάκι με ένα ψηλόμεσο, λευκό σορτς. To look κορυφώνεται με λευκά elegant stilettos που χαρίζουν θηλυκότητα και δυναμισμό στην εμφάνισή σου! 

 

 

Summer casual! 

Ένα λευκό τοπ ταιριάζει υπέροχα με ένα μπλε ανοιχτό loose τζιν, δημιουργώντας έναν casual συνδυασμό που μπορείς να φορέσεις όλη την ημέρα. Πρόσθεσε στο look σου λευκά sneakers και ένα καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο και είσαι έτοιμη! 

 

 

Romantic white! 

Μια λευκή σαλοπέτα με διακριτικές ρίγες αποτελεί μια stylish επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ την με sneakers και διάλεξε μια τσάντα με χρώμα για να δώσεις στο στυλ σου επιπλέον ένταση! 

 

 

White and leather! 

Επέλεξε μια λευκή λινή πουκαμίσα και συνδύασέ την με ένα denim σορτς. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου με αξεσουάρ από δέρμα, όπως leather σανδάλια και τσάντα. Σούπερ! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!