Home / Family  / Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση

Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση

Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση
Μαμάδες και μπαμπάδες που αποτελούν έμπνευση! 

Γονείς από όλο τον κόσμο που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, κάνοντας πιο διασκεδαστική και δημιουργική την καθημερινότητα με τα παιδιά τους. Ας τους γνωρίσουμε.  

 
Colorful and healthy kids recipes

Με σκοπό να δείξουν πως η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι ταυτόχρονα διασκεδαστική και νόστιμη, δύο μητέρες με σπουδές πάνω στην υγεία και τη διατροφή, η Amy Roskelley και η Natalie Monson, ίδρυσαν πριν κάποια χρόνια το δημοφιλές site superhealthykids.com. Στον πολύχρωμο ιστότοπό τους μοιράζονται γευστικές συνταγές για υγιεινά παιδικά γεύματα, δείχνοντας πως η σωστή διατροφική εκπαίδευση δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

www.superhealthykids.com

 

 

Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση

 

Dad with a pan!

Ο Derek Campanile, ένας παθιασμένος με την μαγειρική μπαμπάς, μοιράζεται την αγάπη του για την γαστρονομία μέσα από το food family blog του, “Dad with a pan”. Επισκεφθείτε το για να ανακαλύψετε νόστιμες συνταγές από όλες σχεδόν τις κουζίνες του κόσμου και πολλά χρήσιμα γαστριμαργικά tips!

www.dadwithapan.com

 

 

Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση

 

 

Playful little stories

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος απασχόλησης των παιδιών; Φυσικά, οι δημιουργικές δραστηριότητες που τα διασκεδάζουν, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξή τους. Η Jackie Currie είναι μία ανήσυχη μαμά που συγκέντρωσε στο blog της happyhooligans.ca συναρπαστικές ιδέες και προτάσεις για χειροτεχνίες, κατασκευές, παιχνίδια και δραστηριότητες πάσης φύσεως, για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

 

Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση

 

 

Travel lover

Μαμά δύο παιδιών, η Colleen Lanin, συνδυάζοντας την αγάπη της για τα ταξίδια με την οικογένειά της, δημιούργησε ένα επιτυχημένο ταξιδιωτικό blog, από όπου μοιράζεται tips και συμβουλές για αξέχαστες και άνετες οικογενειακές εξορμήσεις. Στο travel blog της θα βρείτε μεταξύ άλλων προτάσεις για προορισμούς και χρήσιμες γονεϊκές συμβουλές.

 

www.travelmamas.com

 

Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση

 

 

Lunchbox Dad

O Αμερικανός Beau Coffron, πατέρας τριών παιδιών, κρύβεται πίσω από ένα συναρπαστικό site για όλη την οικογένεια. Ο δημιουργικός μπαμπάς παρουσιάζει εμπνευσμένες παιχνιδιάρικες συνταγές, πρωτοποριακές ιδέες για πιο ελκυστικό παιδικό φαγητό, αλλά και αστείες στιγμές από την ζωή του ως πατέρας. Εκτός από το site του, ενδιαφέρον έχει και το ζωηρό Instagram account του food artist μπαμπά, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους γονείς!

www.lunchboxdad.com

@lunchboxdad

 

Αξιαγάπητοι γονείς που αποτελούν έμπνευση

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!