Home / Beauty  / Ανανέωσε το beauty νεσεσέρ σου

Ανανέωσε το beauty νεσεσέρ σου

Ανανέωσε το beauty νεσεσέρ σου για την νέα χρονιά. Όλα όσα πρέπει αμέσως να πετάξεις .

Ποια προϊόντα πρέπει να πετάξεις για να ανανεώσεις το beauty νεσεσέρ σου; Δες πως θα κάνεις ακόμη πιο οργανωμένο και λειτουργικό το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου, ώστε να έχεις προϊόντα που πραγματικά χρειάζεσαι και δεν θα βλάψουν το δέρμα σου.

 

Πέταξε ό,τι έχει λήξει.

Τα καλλυντικά που έχουν λήξει εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για την επιδερμίδα σου. Έλεγξε προσεκτικά ό,τι περιέχει το νεσεσέρ σου και απομάκρυνε αμέσως οτιδήποτε έχει λήξει. Να θυμάσαι πως συνήθως τα κραγιόν έχουν διάρκεια ζωής από 12 έως 18 μήνες, οι πούδρες 12 μήνες και μια μάσκαρα περίπου 3 με 6 μήνες. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς τα προϊόντα ομορφιάς αυστηρά μέχρι την ημερομηνία λήξης τους και όχι παραπάνω, για να αποφύγεις δερματικές παθήσεις ή αλλεργίες.

 

Απομάκρυνε τα θρυμματισμένα καλλυντικά.

Ποιος ο λόγος να κρατάς σκιές ή πούδρες που έχουν σπάσει και έχουν μετατραπεί σε θρυμματισμένα κομματάκια σκόνης που λερώνουν το νεσεσέρ σου; Πέταξε αμέσως ό,τι έχει σπάσει καθώς δεν σου είναι επιπλέον χρήσιμο και πήγαινε στην αγορά για νέα καλλυντικά. Ορίστε, βρήκες αφορμές για νέες beauty αγορές!

 

 
Πέταξε ό,τι δεν σε κάνει να νιώθεις όμορφη.

Το να κρατάς ακόμη καλλυντικά τα οποία δεν έχουν καλή εφαρμογή στο δέρμα σου, δεν ταιριάζουν με την επιδερμίδα ή τα χρώματά σου και δεν σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφη, είναι πραγματικά ανώφελο. Πέταξε αμέσως ό,τι δεν σε ευχαριστεί και πειραματίσου με νέα προϊόντα ώστε να βρεις αυτά που αναδεικνύουν αληθινά, τα όμορφα χαρακτηριστικά σου.

 

Απομάκρυνε τα επικίνδυνα καλλυντικά.

Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πολύ ευαίσθητη και οφείλεις να της συμπεριφέρεσαι με ευλαβικό τρόπο. Έλεγξε τα συστατικά των καλλυντικών σου και πέτα αμέσως από το beauty νεσεσέρ σου οτιδήποτε περιέχει parabens, συνθετικά χρώματα ή πετρέλαιο, γιατί έχουν συσχετιστεί με διάφορες παθήσεις, ερεθισμούς ή ακόμη και καρκίνο.  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!