Home / Good Life  / Art & Culture  / Αλέκος Φασιανός – Antonio Segui: Εικαστική συνάντηση κορυφής

Αλέκος Φασιανός – Antonio Segui: Εικαστική συνάντηση κορυφής

cozy vibe good life art fassianos segui
Μία ευτυχής καλλιτεχνική συνάντηση.

Εικαστικό γεγονός διεθνούς βεληνεκούς αποτελεί η συνάντηση σε κοινή έκθεση στην Kapopoulos Fine Arts στη χώρα της Μυκόνου, δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, του Έλληνα Αλέκου Φασιανού με τον Αργεντίνο ομότεχνό του και σημαντικό εκπρόσωπο της σύγχρονης τέχνης Antonio Segui. Η εικαστική αυτή συνάντηση κορυφής εγκαινιάζεται στις 15 Ιουλίου παρουσία των δύο καλλιτεχνών.

Η Kapopoulos Fine Arts δίνει έτσι την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της Μυκόνου να απολαύσει εκθέσεις παγκόσμιων προδιαγραφών.

 

cozy vibe good life art fassianos segui

Πρόκειται για μια ιδέα του Βαγγέλη Καπόπουλου που αποδέχτηκαν με χαρά οι δύο καλλιτέχνες.Ο Antonio Segui δηλώνει μάλιστα ευτυχής που θα έρθει στην Ελλάδα και ειδικά στη Μύκονο για την έκθεση. Να σημειώσουμε ότι η έκθεση του Antonio Segui στη χώρα μας έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά από τα εγκαίνια της μεγάλης κοινής του έκθεσης με τον Φερνάντο Μποτέρο, στις 20 Ιουνίου στην γκαλερί Opera της Νέας Υόρκης.

Οι δύο εικαστικοί καλλιτέχνες γνωρίζονται μεταξύ τους από το Παρίσι, μια πόλη που τους ενώνει, όπου εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται ο Antonio Segui και όπου επίσης έχει ζήσει και έχει παρουσιάσει εκθέσεις του ο Αλέκος Φασιανός. Ένα αόρατο νήμα συνδέει τη ζωγραφική των δύο καλλιτεχνών, που παρουσιάζουν κατά κύριο λόγο ανθρωποκεντρικά έργα, αντλώντας τα θέματά τους από την καθημερινότητα της πόλης.

Η έκθεση των Αλέκου Φασιανού και Antonio Sequi στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts εγκαινιάζεται στις 15 Ιουλίου 2017, ώρα 21.00 παρουσία των δύο καλλιτεχνών και θα διαρκέσει ως τις 26 Ιουλίου.

 

cozy vibe good life art fassianos segui

cozy vibe good life art fassianos segui

cozy vibe good life art fassianos segui

Ώρες λειτουργίας : 11.00-15.00, 19.00-1.00.

 

Kapopoulos Fine Arts:

Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος

Τ. 22890 27005

www.kapopoulosart.gr

[email protected]

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath