Home / Beauty  / Ακόμη πιο όμορφη και δροσερή αυτό το καλοκαίρι

Ακόμη πιο όμορφη και δροσερή αυτό το καλοκαίρι

Ακόμη πιο όμορφη και δροσερή αυτό το καλοκαίρι
Καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς για φυσική λάμψη. 

Είναι εύκολα, ανέξοδα και υπόσχονται λαμπερό δέρμα που εντυπωσιάζει. Τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς θα σας κάνουν να δείχνετε ακόμη πιο όμορφες το φετινό καλοκαίρι. 

 

 
Detox massage. 

Ένα καλό μασάζ μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα διευκολύνει παράλληλα την κίνηση του αίματος και την αποβολή των τοξινών. Εκτός από το μασάζ στο σώμα σας και στα προβληματικά σημεία όπως είναι οι γλουτοί και οι μηροί μπορείτε να κάνετε ελαφρύ μασάζ και στο πρόσωπό σας για να τονώσετε και να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας. Επιπλέον, το μασάζ στο πρόσωπο βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, γεγονός που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν και η ηλιακή ακτινοβολία είναι αδυσώπητη. 

 

 

Ακόμη πιο όμορφη και δροσερή αυτό το καλοκαίρι

 

 

The ice cubes effect. 

Τα παγάκια όπως και το πολύ κρύο έως παγωμένο νερό αναζωογονούν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ασυναγώνιστη λάμψη. Κάθε πρωί βυθίστε το πρόσωπό σας σε μία λεκάνη με νερό και παγάκια και θα δείτε πως αμέσως πως θα λάμψει η επιδερμίδα σας, θα ξεπρηστούν τα κουρασμένα μάτια και θα νιώσετε ακόμη πιο όμορφες. 

 

 

Aloe is the key. 

Κάντε την αλόη τον νέο skincare σύμμαχό σας.  Η αλόη βέρα είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και βαθιά ενυδατικές ιδιότητές της, ενώ η χρήση της είναι επιβεβλημένη τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς ανακουφίζει το δέρμα από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε αλόη βέρα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα σας και βοηθήστε το δέρμα σας να παραμείνει ενυδατωμένο, φρέσκο και εκτυφλωτικά λαμπερό. 

 

 

Ακόμη πιο όμορφη και δροσερή αυτό το καλοκαίρι

 

 

Get the beachy look. 

Όταν βγαίνουμε από τη θάλασσα τα μαλλιά μας παίρνουν αυτό το μοναδικό beachy, ανάλαφρο look που εκτός του ότι είναι σούπερ καλοκαιρινό είναι και εξαιρετικά σέξι και απλό. Χρησιμοποιείστε νερό από τη θάλασσα και αφήστε το αλάτι να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς και να σας χαρίσει υπέροχες και ανάλαφρες summery μπούκλες που αντικατοπτρίζουν όλη τη γοητεία της θάλασσας και του καλοκαιριού. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!