Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ακούστε το νέο τραγούδι της Rihanna με τον PartyNextDoor

Ακούστε το νέο τραγούδι της Rihanna με τον PartyNextDoor

rihanna_newsong
Δανείζει τη φωνή της στο νέο τραγούδι του τραγουδιστή της R&B, PartyNextDoor.

Η πανέμορφη Rihanna εδώ και καιρό χτίζει την αυτοκρατορία της στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, με επιτυχία, ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει δικό της άλμπουμ από το 2016. Πριν κάποιες μέρες δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του Covid-19 και τώρα την απολαμβάνουμε στο νέο τραγούδι με τίτλο “Believe it”.

 

To “Believe it” εμφανίζεται στο νέο άλμπουμ του PartyNextDoor με τίτλο “PartyMobile”.

Η Rihanna υποδύεται μια σκεπτική γυναίκα που πληγώθηκε από έναν σύντροφο ο οποίος τώρα ζητά τη συγχώρεση της. Μπορεί να μην είναι ένα πλήρες άλμπουμ από πλευράς της, όμως σίγουρα δίνει χαρά στους fan της και στον σύντροφό της, Drake, οι οποίοι το περίμεναν πως και πως.

Απολαύστε το:

 

 
 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!