Home / Family  / Αγαπημένες παιδικές ταινίες με όμορφα μηνύματα!

Αγαπημένες παιδικές ταινίες με όμορφα μηνύματα!

Οι πιο αγαπημένες παιδικές ταινίες της Disney με όμορφα μηνύματα!

To σαββατοκύριακο ήρθε και αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να δείτε μαζί με τα παιδιά σας γλυκές και διασκεδαστικές ταινίες κινουμένων σχεδίων με όμορφα μηνύματα. Επιλέξαμε κάποιες από τις πιο γλυκές παιδικές ταινίες που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τη ζωή, να προβληματιστούν, να συγκινηθούν αλλά και να γελάσουν με τη ψυχή τους! Ετοιμάστε τα pop corn!

 

O Ρατατούης

Ένα κλασσικό πλέον animation που μας δείχνει πως η δύναμη της θέλησης μπορεί να υπερνικήσει οποιοδήποτε εμπόδιο. Ένας Γάλλος ποντικός ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος σεφ και το καταφέρνει κατευθύνοντας τον ανίδεο από μαγειρική Λιγκουίνι. Ο κόσμος των ανθρώπων, όμως, δεν είναι έτοιμος να δεχτεί ότι ένας ποντικός μαγειρεύει καλύτερα από αυτούς και κάπως έτσι ξεκινά μια αστεία περιπέτεια! 

 

 

Coco

Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες.

 

 

 
Ψηλά στον ουρανό 

Συγκινητικό, αστείο και διασκεδαστικό το παιδικό φιλμ ¨Ψηλά στον Ουρανό¨ αφηγείται την ιστορία του 78χρονου Καρλ Φρέντρικσεν -χήρου πια-  που αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του. Δένοντας το σπίτι του σε χιλιάδες μπαλόνια, απογειώνεται για τη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής. Όταν στην πορεία, διαπιστώνει ότι δεν ταξιδεύει μόνος του, ξεκινά μια συναρπαστική περιπέτεια. 

 

 

 
Μπαμπούλας Α.Ε.

Μία ακόμη ταινία της Disney και της Pixar που συγκαταλέγονται στις πιο τρυφερές και αστείες παιδικές ταινίες. Οι μπαμπούλες τρομάζουν τα παιδιά. Εισβάλλουν στα δωμάτιά τους από μαγικές πόρτες, συλλέγουν τις στριγκλιές και τις μετατρέπουν σε ενέργεια από την οποία τροφοδοτείται η πόλη τους, η Μπαμπουλόπολη. Όταν ένα μικρό κοριτσάκι εισβάλλει κατά λάθος στη χώρα τους, ξεσπά πανικός γιατί οι μπαμπούλες πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι τοξικά. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!