Home / Beauty  / Έρχονται τα KylieSkin από την Kylie Jenner

Έρχονται τα KylieSkin από την Kylie Jenner

Έρχονται τα KylieSkin από την Kylie Jenner
H Kylie Jenner κυκλοφορεί νέα skin products

H beauty businesswoman και πιο πλούσια αδερφή από την οικογένεια Kardhasian- Jenner (ναι! ο τραπεζικός της λογαριασμός είναι μεγαλύτερος και από αυτόν της Kim Kardhasian), κυκλοφόρησε νέα σειρά από προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου, τα οποία αναμένεται να κάνουν πάταγο.

 

Έρχονται τα KylieSkin από την Kylie Jenner

 

Τα νέα skin items της Kylie Jenner είναι μέρος της συλλογής KylieSkin, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου με τους πιστούς fans των KylieCosmetics να την περιμένουν πως και πως.

 

 

Inside infos

Η σειρά KylieSkin περιλαμβάνει ένα σούπερ καθαριστικό για το πρόσωπο, ένα κρεμώδες toner βανίλια που εκτός από τόνωση, αφαιρεί και το makeup, ένα walnut face scrub που κάνει βαθιά απολέπιση και βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, ένα serum με βιταμίνη C που συμβάλλει σε πιο νεανικά κύτταρα και μία ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο που αποτελεί μάλιστα το πιο αγαπημένο προϊόν της Kylie.

 

Έρχονται τα KylieSkin από την Kylie Jenner

 

Δείτε περισσότερα στον λογαριασμό της Kylie στο Instagram, όπου και έκανε η beauty mogul τα αποκαλυπτήρια της συλλογής.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!