Home / Good Life  / Έρχεται το ριμέικ του Death Wish, με πρωταγωνιστή τον Μπρους Ουίλις

Έρχεται το ριμέικ του Death Wish, με πρωταγωνιστή τον Μπρους Ουίλις

Death Wish, Ο Μπρους Ουίλις επιστρέφει με το καθηλωτικό ριμέικ του 1974. 

Ο Μπρους Ουίλις μετά από μια σειρά, μέτριων ή αδιάφορων ταινιών, επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, στο θρίλερ δράσης Death Wish. 

 

Το Death Wish είναι ριμέικ της ομότιτλης συναρπαστικής ταινίας του 1974 με πρωταγωνιστή τον Τσαρλς Μπρόνσον. Βασισμένο στην νουβέλα του Brian Garfield, το «Death Wish» είναι ένα θρίλερ περιπέτειας που αφηγείται την ιστορία του φιλήσυχου Πολ Κέρσι, ο οποίος βλέπει τη ζωή του να διαλύεται όταν δολοφονείται η γυναίκα του και βιάζεται η κόρη του. Μετά από ένα ταξίδι του στην Αριζόνα, ο μέχρι πρότινος ήρεμος πρωταγωνιστής επιστρέφει στη Νέα Υόρκη, αποφασισμένος να πάρει το νόμο στα χέρια του και να εκδικηθεί.

 

Bruce Willis stars as Paul Kersey in DEATH WISH, a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures film.

 

Λίγα λόγια για το ριμέικ.

Ο Δρ. Πολ Κέρσι (Μπρους Ουίλις) είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και επιτυχημένος χειρουργός που βλέπει από απόσταση τη βία να εξαπλώνεται στην πόλη του. Μέχρι που η γυναίκα του (Ελίζαμπεθ Σου) και η νεαρή κόρη του (Καμίλα Μορόνε) βρίσκονται άγρια δολοφονημένες στο σπίτι τους στα προάστια. Με την αστυνομία να έχει προς εξιχνίαση δεκάδες ακόμα εγκλήματα, ο Πολ, διψασμένος για εκδίκηση, παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Όμως, καθώς οι δολοφονίες αυξάνονται στην πόλη, οι κάτοικοι και τα μίντια αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ο ανελέητος εκδικητής είναι ένας φύλακας άγγελος ή απλώς ο… Χάρος. 

 

Bruce Willis stars as Paul Kersey in DEATH WISH, a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures film.

(l to r.) Camila Morrone as Jordan Kersey, Elisabeth Shue as Lucy Kersey, and Bruce Willis as Paul Kersey star in DEATH WISH, a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures film.

 

 

Πάρτε μια γεύση από το teaser trailer. 

 

Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ

Ηθοποιοί: Μπρους Ουίλις, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ελίζαμπεθ Σου, Ντιν Νόρις, Κίμπερλι Ελί

 

Η ταινία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 8 Μαρτίου, από την Odeon.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!