Home / Good Life  / Έρχεται η 3η σεζόν του The Handmaid’s Tale!

Έρχεται η 3η σεζόν του The Handmaid’s Tale!

Έρχεται η 3η σεζόν του The Handmaid's Tale!
The Handmaid’s Tale 3: Βγήκε το trailer και μας κατενθουσίασε

Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς “The Handmaid’s Tale” είναι καθοδόν και όπως φαίνεται από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, θα είναι συναρπαστική. 

 

Η σειρά του δικτύου Hulu που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές και έχει αγαπηθεί τρομερά από το κοινό σε όλο τον κόσμο έφτασε με επιτυχία στην τρίτη της σεζόν. Όπως αποκαλύφθηκε τα νέα επεισόδια θα βγουν στον αέρα στις 5 Ιουνίου, με το κοινό να αδημονεί για τις συνταρακτικές εξελίξεις στη δυστοπική κοινωνία της Αμερικής. Τέλος, ο τρίτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από 13 επεισόδια.

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τη σειρά

Σε μία όπως είπαμε και πιο πάνω δυστοπική κοινωνία της Αμερικής, πραξικοπηματίες φονταμενταλιστές έριξαν την δημοκρατική κυβέρνηση, αλλάζοντας το καθεστώς και αφαιρώντας από τις γυναίκες τα δικαιώματα, χρησιμοποιώντας τες αποκλειστικά ως συσκευές αναπαραγωγής.  Η πρωταγωνίστρια June κρατάται όμηρη από το νέο καθεστώς και γίνεται, χωρίς τη θέλησή της φυσικά, υπηρέτρια για τις ελίτ οικογένειες, με στόχο να τεκνοποιήσει. Η Offred όπως θα ονομαστεί, αιχμάλωτη πλέον, αναγκάζεται να αποφασίσει εάν θα ξεφύγει ή εάν θα υποκύψει στα παρανοϊκά νέα της καθήκοντα.

 

Η σειρά αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της σπουδαίας συγγραφέως Margaret Atwood, το οποίο είχε γίνει ταινία το 1990 με τις Natasha Richardson και Faye Dunaway. 

 

Έρχεται η 3η σεζόν του The Handmaid's Tale!

 

 

Δείτε το τρέιλερ -αν ανήκετε σε εκείνους που ακόμη δεν το έχουν κάνει- για περισσότερα hot infos από την τρίτη σεζόν.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!