Home / Beauty  / Ένα lipgloss με ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα

Ένα lipgloss με ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα

Ένα lipgloss με ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα
Το brand Lipslut δημιούργησε lipgloss κατά του νόμου απαγόρευσης αμβλώσεων στις Η.Π.Α. 

Το beauty brand Lipslut δημιούργησε μία νέα σειρά από lip glosses, ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στον νόμο απαγόρευσης των αμβλώσεων που ψηφίστηκε στην Alabama των Ή.Π.Α. Πιο συγκεκριμένα, το brand δημιούργησε μία νέα σειρά από lip glosses- το packaging των οποίων δηλώνει φανερά την αντίθεση στον νόμο, το σύνθημα Fuck Trump δεν χρειάζεται επεξήγηση- τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν σε διάφορες οργανώσεις που προστατεύουν τα δικαιώματα των γυναικών αναφορικά με το σώμα τους, αλλά και την αναπαραγωγική τους ικανότητα.

 

Ένα lipgloss με ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα

 

Το brand Lipslut ανακοίνωσε πως θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των lip glosses σε οργανώσεις όπως είναι η Planned Parenthood, NARAL Pro-Choice America, National Network of Abortion Funds και Yellowhammer Fund για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του αυστηρότατου νόμου. 

 

Ένα lipgloss με ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα

 

Για την ιστορία, η Γερουσία της Πολιτείας της Alabama ενέκρινε στις αρχές του μήνα σχέδιο νόμου, που προβλέπει να απαγορευθούν οι αμβλώσεις σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις, με μοναδική εξαίρεση κυήσεις που απειλούν τη ζωή της μητέρας. Μετά τις 6 εβδομάδες απαγορεύεται η διακοπή κύησης για τις γυναίκες, ακόμη και σε περιπτώσεις βιασμού ή αιμομιξίας. Όπως είναι φυσικό, το νομοθέτημα έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πλήθος γυναικών σε όλο τον κόσμο διαδηλώνει ενάντια στον νόμο που δυστυχώς μας μεταφέρει στη σκοτεινή περίοδο του Μεσαίωνα. 

 

 

Ο beauty κόσμος παίρνει θέση. 

Εκτός από το brand Lipslut, υπάρχουν και άλλα beauty brands που θα διαθέσουν ποσοστό από τα έσοδα των beauty items τους για την καταπολέμηση του νόμου απαγόρευσης των αμβλώσεων. Ενδεικτικά αναφέρουμε το brand Herbivore Botanicals, Benefit Cosmetics και MAC Cosmetics. 

 

 

www.lipslut.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!