Home / Cozyhome  / Ένα εξαιρετικό design project από τον Δημήτρη Ζέλιο

Ένα εξαιρετικό design project από τον Δημήτρη Ζέλιο

Ένα εξαιρετικό design project από τον Δημήτρη Ζέλιο
Για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Ζέλιος εντυπωσιάζει με τη δουλειά του!`

O Δημήτρης Ζέλιος παρά το νεαρό της ηλικίας του απολαμβάνει εδώ και αρκετό καιρό την αναγνωρισιμότητα στον χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Με motto του τη φράση «δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω» αποδέχεται κάθε πρόκληση και δεν εφησυχάζει ποτέ.

Αυτή τη φορά η πρόκληση ήρθε από την περιοχή της Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας και έμπνευση για το τελευταίο project του, αποτέλεσε η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης, κλήθηκε από τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού να αποδώσει το έργο κορυφαίων αρχιτεκτόνων, μηχανικών και μελετητών που εργάστηκαν πάνω στην επιβλητική γέφυρα, φτιάχνοντας μια μικρογραφία της.

 

Ένα εξαιρετικό design project από τον Δημήτρη Ζέλιο

Ένα εξαιρετικό design project από τον Δημήτρη Ζέλιο

Το αποτέλεσμα είναι απλά εξαιρετικό. Η θέση που τοποθετήθηκαν τα έργα του κάνουν το τοπίο της παραλίας της Κάτω Βασιλικής μαγευτικό, ενώ πλέον κάτοικοι και επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τη γέφυρα καθισμένοι σε ένα παγκάκι – μικρογραφία της. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα πολύ έξυπνο concept!

 

www.dimitriszelios.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!