Home / Good Life  / Art & Culture  / Ένα έργο τέχνης που ξεπερνά τα όρια του Mουσείου!

Ένα έργο τέχνης που ξεπερνά τα όρια του Mουσείου!

Η εντυπωσιακή εγκατάσταση της Katharina Grosse έχει τίτλο «It wasn’t us» και εκτείνετε στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Hamburger Bahnhof Μουσείου στο Βερολίνο.

 

 

 

 

Τα έργα της Katharina είναι μεγάλης κλίμακας και δημιουργούν ένα φανταστικό χώρο που όλα είναι πιθανά να συμβούν αγνοώντας τα όρια του Μουσείου. Τα φαντασμαγορικά χρώματα τυλίγονται σε τοίχους, οροφές, αντικείμενα και αρχιτεκτονικά κτίρια.

Η καλειδοσκοπική ζωγραφική της συνδυάζει χρώματα και φόρμες σε ένα φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον και καλεί τους επισκέπτες να εισέλθουν σε ένα συνονθύλευμα αποχρώσεων και αισθήσεων. Τα όρια μεταξύ αντικειμένων αρχίζουν να λιώνουν και η κλίμακα του έργου μεταβάλλεται συνεχώς ανάλογα με τη θέση του θεατή. Η ζωγραφική αλλάζει και δημιουργούνται νέοι χώροι έτσι ώστε οι επισκέπτες να επαναδιαπραγματευτούν τον τρόπο που βλέπουν, σκέφτονται και αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Ιανουαρίου 2021.

 

 

 

 

 

Περισσότερα για την έκθεση  εδώ!

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein