Home / Good Life  / Ένας Ξένος στην Πόλη- Gringo η νέα ταινία με την Σαρλίζ Θερόν

Ένας Ξένος στην Πόλη- Gringo η νέα ταινία με την Σαρλίζ Θερόν

Ένας Ξένος στην Πόλη- Gringo έρχεται στις αίθουσες στις 15 Μαρτίου. 

Η ταινία «Ένας Ξένος στην Πόλη- Gringo» είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία δράσης για έναν φιλήσυχο Αμερικανό επιχειρηματία που έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από επικίνδυνες καταστάσεις –και κυρίως με την άλλη πλευρά του εαυτού του! 

 

Charlize Theron stars in Gringo

Sharlto Copley and David Oyelowo star in Gringo

David Oyelowo and Joel Edgerton star in Gringo

Ο Χάρολντ (ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Ντέιβιντ Ογέλοουο) είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι ένας πιστός σύζυγος και αφοσιωμένος υπάλληλος μιας φαρμακευτικής εταιρείας που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο. Η δουλειά του, ο γάμος του και η ζωή του ολόκληρη θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Μεξικό, ο ίδιος θα βρεθεί σε κίνδυνο. Πισώπλατα μαχαιρώματα από αδίστακτα αφεντικά (η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Τζόελ Έτζερτον), βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές είναι μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει καθώς περνά τα όρια της νομιμότητας κι από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας!  Είναι έξω από τα νερά του – ή μήπως μέσα σε αυτά; Ένα απολαυστικό ρόλερ-κόστερ κωμωδίας και δράσης!

 

David Oyelowo and Rodrigo Corea star in Gringo

Sharlto Copley and David Oyelowo star in Gringo

Carlos Corona and David Oyelowo stars in Gringo

 

Με ένα all star cast που αποτελείται από τους Ντέιβιντ Ογέλοουο, Σαρλίζ Θερόν, Τζόελ Έτζερτον και Αμάντα Σέιφριντ, ο Νας Έτζερτον επιστρέφει δυναμικά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για να χαρίσει στο κοινό μια κωμωδία δράσης, λίγο διαφορετική από τις ταινίες που είχε παλαιότερα σκηνοθετήσει. Όπως δήλωσε και ο ίδιος «Οι περισσότερες από τις ταινίες μου έχουν να κάνουν με το κάρμα. Κάνεις άσχημα πράγματα και μετά παθαίνεις άσχημα πράγματα. Σε αυτήν την ταινία, όμως, μου φάνηκε ενδιαφέρον να ασχοληθώ με έναν τύπο που χάνει τον δρόμο του για να ανακαλύψει τελικά τον εαυτό του» 

Η όμορφη και βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου ηθοποιός, Σαρλίζ Θερόν επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με ένα κωμικό ρόλο έκπληξη, που την γοήτευσε ιδιαίτερα. Στην ταινία η Σαρλίζ Θερόν είναι η αδυσώπητη businesswoman Ελέιν, μια femme fatale έτοιμη να ισοπεδώσει όποιον της αντιστέκεται. Όπως δήλωσε η ηθοποιός «Μου αρέσει η Ελέιν επειδή έχει κάτι το αφιλτράριστο και μη απολογητικό επάνω της… Αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι κάτω από όλη αυτήν την ψευτομαγκιά, η Ελέιν είναι ευάλωτη και πληγωμένη. Και για μένα, αυτό την κάνει πραγματική». 

 

Harry Treadaway and Amanda Seyfried star in Gringo

David Oyelowo stars in Gringo

Carlos Corona and David Oyelowo stars in Gringo

 

Η ταινία θα προβάλλεται από τις 15 Μαρτίου στις αίθουσες από την Odeon.

 

Σκηνοθεσία: Νας Έτζερτον
Σενάριο: Άντονι Ταμπάκις και Μάθιου Στόουν
Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Ογέλοουο, Σαρλίζ Θερόν, Τζόελ Έτζερτον, Αμάντα Σέιφριντ, Θάντι Νιούτον, Σάρλτο Κόπλεϊ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!