Home / Family  / Ένας αξιαγάπητος μπαμπάς πρότυπο!

Ένας αξιαγάπητος μπαμπάς πρότυπο!

O Sergei Urban είναι ο Perfect Dad!

O Sergei Urban, πατέρας δυο πολύ χαριτωμένων αγοριών, μας ξεναγεί στο ταξίδι της πατρότητας μέσα από το εξαιρετικά ενδιαφέρον και διασκεδαστικό account του στο Ιnstagram, το ”The Dad Lab”.

 

 

O Sergei αποδεικνύοντας πως η διαπαιδαγώγηση και απασχόληση των παιδιών δεν είναι μόνο υπόθεση της μαμάς, προτείνει δημιουργικές δραστηριότητες για τα μικρά ζιζάνια που εγείρουν τη φαντασία και την περιέργειά τους, τα ψυχαγωγούν και έχουν παράλληλα εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

 

 

Μάλιστα, ο γλυκός μπαμπάς αποφάσισε πρόσφατα να συγκεντρώσει στο πρώτο του βιβλίο, 40 εύκολες και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά και να προτείνει στους γονείς τρόπους απασχόλησης που βοηθούν στην ανάπτυξή τους.

 

 

To άκρως ενδιαφέρον και fun βιβλίο του με τίτλο  ”The DAD Lab, 40 quick, fun and easy activities to do at home” περιλαμβάνει εκπαιδευτικά παιχνίδια, επιστημονικά πειράματα και διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα ζήλευαν ακόμη και οι ενήλικες!

 

Βρείτε τον στο Instagram στο @thedadlab

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!