Home / Good Life  / Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020

Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020

Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020
Το Salonica Restaurant βραβεύτηκε ξανά. 

Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!

Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς, σε μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο όπως είναι φυσικό περιόρισε τον αριθμό των προσκεκλημένων ενώ τα μέτρα προστασίας ήταν δρακόντεια σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

 

Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020

Λαυράκι χουνικιάρ μπεγεντι υφές μελιτζάνας

Ραβιόλια μανούρι κρόκος αυγού μανιτάρια πορτσίνι Γρεβενών καλοκαιρινή τρούφα

Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020

Τσιπούρα φρικασέ αχινός αυγοτάραχο

 

Το «Makedonia Palace» απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το κύρος, την ποιότητα των ανθρώπων του και το αποτελεσματικό management όλων ανεξαιρέτως των ομάδων εργασίας.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου για τρίτη χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων ελληνικής κουζίνας στη χώρα, σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.

 

Ροδάκινο μέλι θυμάρι παγωτό ελαιόλαδο

Καλαμαρόσουπα μελάνι κουκουνάρι σταφίδες

 

Ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ήταν και ο επικεφαλής του γευστικού κεφαλαίου της βραδιάς με θέμα τη νέα εξελιγμένη ελληνική κουζίνα, δημιούργησε έξι πιάτα υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής αξίας, που ταξίδεψαν τους 120 προσκεκλημένους σε γεύσεις και αρώματα αμιγώς ελληνικά, μ’ ένα ιδιαίτερα καλλιτεχνικό στιλ και πρωτότυπες μείξεις υλικών.

 

Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020

Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του «Makedonia Palace», Μυρτώ Απαλοπούλου, Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων Αθηνόραμα, Κρατερός Κατσούλης, master of ceremony, Νίκος Χαραλαμπίδης, F&B Manager του Makedonia Palace

 

Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, Executive Chef, η Maria Goncharova, CEO του Makedonia Palace και ο Άλκης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου

 

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η συνιδιοκτήτρια του Αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

 

Στο ballroom του «Makedonia Palace» συγκεντρώθηκαν εκπροσώποι της πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής ηγεσίας της πόλης και της χώρας, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, του επιχειρείν και της δημιουργίας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρης Μπάτος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η συνιδιοκτήτρια του αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου, ο εκδότης του Αθηνοράματος Δημητρης Ηλιόπουλος και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Την απονομή παρουσίασε ο Κρατερός Κατσούλης όπου με τον δικό του απολαυστικό τρόπο έδωσε το μήνυμα πως το χιούμορ είναι βασικό υλικό για επανεκκίνηση, ελπίδα και δύναμη!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!