Home / Beauty  / Άρωμα ομορφιάς από την Ασία με τη συλλογή Generation Happy Skin ACTIVE

Άρωμα ομορφιάς από την Ασία με τη συλλογή Generation Happy Skin ACTIVE

Άρωμα ομορφιάς από την Ασία με τη συλλογή Generation Happy Skin ACTIVE
Η δροσερή beauty συλλογή Generation Happy Skin ACTIVE

 

To brand ομορφιάς Happy Skin από τις Φιλιππίνες συνεργάζεται με την νεαρή ηθοποιό Kathryn Bernardo για μία νέα σειρά από προϊόντα ομορφιάς που στόχο έχουν να κρατήσουν το μακιγιάζ των γυναικών ανέπαφο για μεγάλη διάρκεια.

 

 

Το beauty brand και η ηθοποιός δημιούργησαν τη συλλογή Generation Happy Skin ACTIVE, η οποία αποτελείται από 6 beauty items. Είναι η δεύτερη φορά που η όμορφη ηθοποιός συνεργάζεται με την εταιρία ομορφιάς Happy Skin, μετά το λανσάρισμα της πρώτης τους συλλογής που έφερε τον τίτλο Generation Happy Skin που αγαπήθηκε πολύ από το γυναικείο κοινό.

 

Άρωμα ομορφιάς από την Ασία με τη συλλογή Generation Happy Skin ACTIVE

 

Η νέα beauty συλλογή περιλαμβάνει 6 προϊόντα ομορφιάς που σκοπεύουν να αναδείξουν τον πιο λαμπερό και όμορφο εαυτό μας. Πιο συγκεκριμένα η συλλογή απαρτίζεται από το lip balm, Love Your Lips Intense Color Butter Balm SPF 15 το οποίο βγαίνει σε τέσσερις αποχρώσεις, από το κραγιόν My Lips But Better Ultra Matte Lippie που έρχεται σε δύο αποχρώσεις, από το ρουζ Kiss and Bloom Water Lip and Cheek Tint που έρχεται επίσης σε δύο αποχρώσεις, από τη σκιά Easy Eyes Crease-Proof Eyeshadow Stick διατίθεται σε δύο λαμπερές αποχρώσεις, από το ρουζ On-the-Go Blush Lightweight Cheek Stick και τέλος από το Simply Defined Budge-Proof Gel Eyeliner.

 

Άρωμα ομορφιάς από την Ασία με τη συλλογή Generation Happy Skin ACTIVE

 

Η συλλογή περιέχει ό,τι χρειάζεται μία γυναίκα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ και είναι διαθέσιμη online. Δείτε περισσότερα infos εδώ.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!