Home / Good Life  / Το τρέιλερ του Suspiria είναι εφιαλτικά γοητευτικό! 

Το τρέιλερ του Suspiria είναι εφιαλτικά γοητευτικό! 

Το τρέιλερ του Suspiria είναι κάτι παραπάνω από τρομακτικό…

 

Ο λόγος για τη νέα ταινία του Luca Guadagnino «Suspiria», δημιουργού της επιτυχημένης ταινίας «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» που την προηγούμενη χρονιά μάγεψε κοινό και κριτικούς. 

 

 

Η ταινία αποτελεί ένα -όπως φαίνεται και στο τρέιλερ-  πολλά υποσχόμενο μοντέρνο remake του ομώνυμου cult αριστουργήματος του Ιταλού Dario Argento το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα υπερφυσικά θρίλερ της δεκαετίας του 70′.  Το ιταλικό «Suspiria» που κυκλοφόρησε το 1977 είναι μέρος της τριλογίας του Dario Argento που ολοκληρώνεται με τις μεταγενέστερες ταινίες «Inferno» του 1980 και «Mother of Tears» 2007. Το φιλμ αφορά στην εξιστόρηση της ιστορίας της Σούζι Μπάνιον, μιας 19χρονης Αμερικανίδας χορεύτριας, που ταξιδεύει στη Γερμανία για να εγγραφεί σε μια ακαδημία μπαλέτου. Όταν φτάνει εκεί αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα είναι κάπως περίεργα καθώς μια σειρά απεχθών δολοφονιών δείχνουν ότι η σχολή μπορεί να κρύβει φρικιαστικά μυστικά.

 

Μπορεί οι περισσότεροι από μας να είναι καχύποπτοι στα remake ταινιών -γιατί είναι πιθανότερο να είναι αποτυχημένα- όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση περιμένουμε με ανυπομονησία την ταινία που θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις  2 Νοεμβρίου το 2018. 

 

Το νέο Suspiria είναι σύγχρονο, γοητευτικά εφιαλτικό, ατμοσφαιρικό και επιτυγχάνει να διατηρήσει την ένταση και την αγωνία του πρωτότυπου αγκαλιάζοντας μια εντελώς καινούργια σκηνοθετική προσέγγιση. Στη ταινία πρωταγωνιστούν η εξαιρετική Tilda Swinton, η Dakota Johnson (που πρέπει σιγά σιγά να μας δείξει τι άλλο μπορεί να κάνει πέραν της Anastasia Steele στο Fifty Shades of Grey) και η Αγγλίδα ηθοποιός Mia Goth. 

 

Δείτε το εξαιρετικό τρέιλερ για να μπείτε στο mood! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!