Home / Men  / Grooming  / Τα 7 χειρότερα λάθη των αντρών στο grooming!

Τα 7 χειρότερα λάθη των αντρών στο grooming!

Δείτε ποια είναι και πώς να τα αποφύγετε!

 

Νέα χρονιά και ας την κοιτάξουμε κατάματα με αισιοδοξία και…διάθεση αυτοβελτίωσης!

 

Κοινώς; Ώρα για αλλαγές! Και αν δεν ξεκινήσουμε τις αλλαγές από πάνω μας, τότε από πού;

 

Δείτε τον εαυτό σας με άλλο μάτι και τους γύρω σας, να σας κοιτάζουν επίσης διαφορετικά, εντοπίζοντας τα λάθη, που κάνατε τόσο καιρό στην εικόνα σας και διορθώνοντάς τα!

 

Ορίστε, λοιπόν, τα 7 πιο βασικά λάθη στο grooming!

 

Και προσοχή! Μπορεί να είναι λεπτομέρειες, όμως σίγουρα κάνουν τη διαφορά!

 

Το απεριποίητο μούσι ή μουστάκι!

 

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλετε να έχετε ένα από τα δύο. Το κακό όμως έγκειται στο να τα έχετε απεριποίητα! Τριμάρετε τις άκρες τους και δώστε τους ένα ωραίο σχήμα με μια χτενούλα. Λίγα λεπτάκια κάθε μέρα και θα μετατραπείτε από άνθρωπος τον σπηλαίων σε αντικείμενο πόθου τον γυναικών!

 

 

Τα απεριποίητα γένια!

 

Το ίδιο με την παραπάνω κατηγορία…απλά σε γένια! Δώστε όμως πολλή προσοχή! Έρευνες από δύο πανεπιστήμια έδειξαν, ότι οι γυναίκες ελκύονται κατά πολύ περισσότερο από άντρες με γένια, παρά από ξυρισμένους!

 

Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς το περιζήτητο αυτό look, φροντίστε απλά να το διατηρείτε περιποιημένο! Το ότι δε χρειάζεται να ξυρίζεστε καθημερινά, δε σημαίνει, ότι δεν πρέπει να τριμάρετε τα γένια σας και να τα διατηρείτε όμορφα και περιποιημένα.

 

 

Τα φρύδια-γέφυρα!

 

Τα φρύδια μας είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μας! Είναι η γραμμή του προσώπου μας, που πλαισιώνει τα μάτια μας. Είναι ένα από το πρώτα πράγματα, που θα δει μια γυναίκα-για να σας το θέσουμε διαφορετικά!

 

Και πιστέψτε μας. Καμία γυναίκα δε θα εκτιμήσει ένα φρύδι-αντίγραφο της γέφυρας Ρίου Αντιρίου! Πάρτε ένα τσιμπιδάκι, διαχωρίστε τα και βγάλτε όποια τρίχα βλέπετε να “πετάει άναρχα”! Αυτή η διαδικασία δε θα σας κάνει λιγότερο άντρα. Αλλά θα σας κάνει σίγουρα ομορφότερο!

 

 

Τρίχες στη μύτη!

 

Τόσο αηδία-αλήθεια δεν υπάρχει καταλληλότερη λέξη- και τόσο εύκολο να το αποφύγετε!

 

Χρειάζεται στην κυριολεξία 30 δευτερόλεπτα με ένα ψαλιδάκι ή μια μηχανή, για να απαλλαγείτε από αυτήν την αντιαισθητική προσθήκη στο πρόσωπό σας! Αλήθεια, ακόμη το σκέφτεστε;

 

Ειδικά εσείς οι ψηλοί, σκεφτείτε ένα πράγμα! Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων -και σίγουρα των γυναικών- σας κοιτάει από κάτω προς τα πάνω! Χρειάζεται, να πούμε κάτι άλλο;

 

 

Τρίχες στα αυτιά!

 

Το ίδιο με την παραπάνω κατηγορία! Μία φορά την εβδομάδα ελέγξτε την περιοχή και αυτό είναι όλο!

 

 

Τριχωτό σβέρκο!

 

Οι περισσότεροι άντρες έχουν. Μπορεί και όλοι! Όταν πηγαίνετε για κούρεμα, αυτή τη δουλειά θα σας την κάνει ο κομμωτής σας. Αν όχι, αλλάξτε κομμωτήριο! Επειδή, όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να ξαναβγουν πριν το επόμενο ραντεβού σας, απλά τριμάρετέ τις στο σπίτι με τη μηχανή. Είναι μια διαδικασία πανεύκολη, που κάθε άντρας μπορεί να κάνει και μόνος τους. Σίγουρα και εσείς!

 

 

Μαλλιά γύρω από τα αυτιά!

 

Όσοι άντρες έχετε πιο πλούσια κώμη, απλά δώστε βάση σε αυτήν την πληροφορία! Τα μαλλιά σας απαγορεύεται να τυλίγονται γύρω από τα αυτιά σας! Απλά απαγορεύεται! Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε! Αν τα μαλλιά σας βρίσκονται σε αυτό ακριβώς το μήκος, που αρχίζουν και “εισβάλλουν” στα αυτιά σας, χρησιμοποιήστε ένα προιον styling, για να τα τιθασεύσετε και να τα πάτε πίσω από τα αυτιά σας σε μία φυσική γωνία.

 

Αν πάλι δεν βλέπετε αποτέλεσμα, τότε χρησιμοποιήστε μία μηχανή ή ένα ψαλιδάκι, για να τα “συμμαζέψετε”!

 

Στα plus; Αν μάθετε να περιποιείστε μόνοι σας, θα χρειάζεστε κομμωτήριο σπανιότερα!

 

 

 

Η καλύτερη συμβουλή, ωστόσο, είναι να ορίσετε μια σταθερή εβδομαδιαία ρουτίνα, για την περιποίηση του προσώπου σας!

 

  • Καθημερινά τριμάρετε γένια, μούσι ή μουστάκι
  • Εβδομαδιαία μύτη και μαλλιά και
  • Κάθε δύο εβδομάδες το σβέρκο σας!

 

Και δε θα βγείτε ποτέ ξανά από το σπίτι σας απεριποίητος!

annygalinou@cozyhome.gr

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!