Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο γοητευτικός ηθοποιός Michael C. Hall

Ο γοητευτικός ηθοποιός Michael C. Hall

Ο γοητευτικός ηθοποιός Michael C. Hall
5+1 πράγματα που δεν ξέραμε για τον Michael C. Hall. 

Ήταν ο αγαπημένος μας Dexter στην ομώνυμη τηλεοπτική επιτυχία που μας είχε καθηλώσει. Ο λόγος για τον ηθοποιό Michael C. Hall, που μας έχει γοητεύσει με το ταλέντο του. Ιδού 6 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνον. 

 

Γεννήθηκε στην Βόρεια Καρολίνα στις 1 Φεβρουαρίου 1971. Το πλήρες όνομά του είναι Michael Carlyle Hall. Αρχικά, ήθελε να γίνει δικηγόρος.

 

Ο γοητευτικός ηθοποιός Michael C. Hall

 

 

Όμως ταυτόχρονα ροπή προς τις τέχνες σκέφτηκε από νωρίς πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτής. Έτσι παρακολούθησε σπουδές υποκριτικής στο New York University, από όπου πήρε και τον μεταπτυχιακό του τίτλο. 

 

Το 2001 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική δραματική σειρά “Six Feet Under” ή στα ελληνικά “Γραφείο Κηδειών Φίσερ”, η οποία ολοκληρώθηκε το 2005 με απόλυτη επιτυχία. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η μεγάλη επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά “Dexter”

 

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς έπαιξε και στη μεγάλη οθόνη στο “Kill Your Darlings“. Από τότε άνοιξε για τον ηθοποιό και ο δρόμος προς το σινεμά, αν και όλοι μας τον είχαμε συνδυάσει στο μυαλό μας ως τηλεοπτικό ηθοποιό.

 

Ο γοητευτικός ηθοποιός Michael C. Hall

 

Έχει πάρει δύο φορές διαζύγιο, καθώς ήταν παντρεμένος με τις επίσης ηθοποιούς Amy Spanger και Jennifer Carpenter. To 2016 προχώρησε στον τρίτο του γάμο με την Morgan Macgregor με την οποία είναι παντρεμένος μέχρι και σήμερα. 

 

 

 

Τελευταία τον είδαμε στην πολύ ενδιαφέρουσα σειρά “Safe”, που είναι διαθέσιμη από την πλατφόρμα “Netflix”, της οποίας είναι και παραγωγός

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!