Home / Beauty  / Κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα

Κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα

Σγουρά μαλλιά χωρίς θερμότητα, μόνο σε ένα βράδυ!

Δες πως μπορείς να αποκτήσεις όμορφες και υγιείς μπούκλες, μόνο σε ένα βράδυ. Χωρίς να χρησιμοποιήσεις θερμότητα ή κάποιο ειδικό αξεσουάρ. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, πέσε για ύπνο και το πρωί θα έχεις όμορφα, σγουρά μαλλιά.

Πριν ξεκινήσεις.

Πάρε ένα παλιό μπλουζάκι σου και κόψτο σε μακριές λωρίδες. Φρόντισε ώστε οι λωρίδες να είναι ακόμη πιο μακριές από το μήκος των μαλλιών σου. Οι λωρίδες υφάσματος θα αντικαταστήσουν τα ρολά για μπούκλες. Με το συγκεκριμένο tip, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις extra χρήματα σε αξεσουάρ μαλλιών.

Βήμα 1.

Κάνε μπάνιο και μετά άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα. Άφησε τα μαλλιά σου στην πετσέτα μέχρι να απορροφηθεί η περισσότερη υγρασία. Στην συνέχεια, χτένισε τα μαλλιά σου για να αποφύγεις τυχόν κόμπους. Όταν έχουν στεγνώσει λίγο, άπλωσε ένα προϊόν ενυδάτωσης.

Βήμα 2.

Έπειτα ξαναχτένισε τα μαλλιά σου και χώρισέ τα σε τμήματα. Αν θέλεις πιο χοντρές μπούκλες χώρισε τα μαλλιά σου σε λιγότερα τμήματα. Αντίθετα, χώρισέ τα σε περισσότερα. Έπειτα, ξεκίνα το τύλιγμα των μαλλιών.

Βήμα 3.

Πάρε κάθε τμήμα ξεχωριστά και τύλιξέ το με το κομμάτι υφάσματος που έχεις. Είναι σημαντικό να τυλίγεις τα μαλλιά από την άκρη μέχρι και την ρίζα. Κάνε την ίδια διαδικασία σαν να έχεις ρολερς μαλλιών, σε όλο το κεφάλι σου.

Βήμα 4.

Όταν τελειώσεις το τύλιγμα, σταθεροποίησέ το με έναν κόμπο. Έπειτα, άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν εντελώς για τουλάχιστον 4 ώρες. Για ακόμη πιο σταθερό αποτέλεσμα, άφησε τα μαλλιά σου τυλιγμένα και πέσε για ύπνο.

Βήμα 5.

Όταν ξυπνήσεις το πρωί τα μαλλιά σου θα ναι εντελώς στεγνά. Ξεκίνα, να ξετυλίγεις κάθε μπούκλα και χτένισέ την απαλά με τα δάκτυλά σου. Όταν τελειώσεις με όλο το κεφάλι, χτένισε ελαφρά τα μαλλιά σου. Ολοκλήρωσε με λίγη λακ, για αποτέλεσμα που διαρκεί. Είσαι έτοιμη!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!